Föreningen

Bostadsrättsföreningen Skruven nr 2 bildades hösten 2001. Föreningen har entréer på Långholmsgatan 1A och 1B, på Heleneborgsgatan 27 och 27A. Föreningen består av totalt 46 lägenheter, varav 44 upplåts med bostadsrätt och 2 med hyresrätt, samt 4 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen är uppkallad efter det kvarter som fastigheten ligger i.

Brf Skruven nr 2
Långholmsgatan 1A

Org. nr: 769603-7618
Plusgiro: 421 50 81 – 3

Skicka digital fakturor till:
236levfaktura.service@fastighetsagarna.se
OBS subjekt måste innehåller vårt kundnummer (17383) för att inte kommer fel.

Faktureringsadress:
Brf Skruven nr 2
c/o Fastighetsägarna Sthlm AB
Ref. 17383 fe 236
838 73 FRÖSÖN

Styrelsen

Styrelsen väljs varje år av föreningsstämman. Denna hålls normalt i slutet av maj månad. Styrelsen sammanträder ca en gång i månaden och den arbetar bl.a med att fastställa årsavgifter, ta beslut om budget och underhåll, följa upp kostnader och godkänna nya medlemmar.

För att komma i kontakt med styrelsen kan du mejla styrelsen@skruven2.se. Du kan även använda brevlådan i porten mot Långholmsgatan 1A. Styrelseledamöternas namn finns anslagna i portarna.

Fakta om föreningen
  • Bostadsrättföreningen Skruven nr 2 är en äkta bostadsrättsförening.
  • Medlemsansökningar behandlas av styrelsen vid ordinarie styrelsemöten. Styrelsen tar kreditupplysning.
  • Skruven nr 2 är namnet på det kvarter där fastigheten ligger, i hörnet Långholmsgatan/Heleneborgsgatan med två entréer på Långholmsgatan och en entré på Heleneborgsgatan samt ett gårdhus.
  • Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen
  • Styrelsen kan godkänna delat ägande mellan andra närstående än sambor och äkta makar (t.ex. mellan föräldrar och barn).
  • I månadsavgiften ingår: värme, vatten, förråd, TV (Com Hem finns i fastigheten) och bredband (500/1000 mbit via Ownit).
  • En avgift tas ut vid överlåtelse samt pantsättning av lägenhet. Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5% och pantsättningsavgiften till 1% av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.
  • Städdagar arrangeras två gånger per år (höst och vår).
  • Fastighetsskötare: Loudden bygg och fastighetsservice
  • Fastighetsförsäkring: Vardia/Gjensidige
  • Föreningen är medlem i Fastighetsägarna.
  • Ekonomisk förvaltare är Fastighetsägarna vår kontakt är Erika von Sydow och nås via mejl på erika.vonsydow [at] fastighetsagarna.se eller via telefon på 08 617 77 48