Boka

Alla bokningar sker via Aptus. Appen ”Aptus Home” kan laddas ner från Google Play eller på App Store. Du kan även besöka vår boknings-webbsida för att logga in och boka. Alternativt kan du även använda bokningstavlan. För mer information, se denna dokument (PDF).
När du har bokat ditt pass så använder du en av dina passerbrickor för att få tillgång. Pergolan har inget låssystem utan man utgår från det som står i appen.

Inloggning

Så här ser inloggnings sidan ut. Första fältet är till Brf lägenhetsnumret som börjar med 10 och finns utanför din lägenhetsdörr. Lösenord kan du hör av dig till styrelsen för att få ett nytt om du inte kommer ihåg ditt. Sista fältet är vart man ska kopplas det är samma för alla i vår förening https://skruven2.lasborgen.se.

Om du byta lösenordet inne i appen och inte på webbsidan så är det rekommenderat att när man har byt lösenord att logga ut sen logga in igen. Det är för att undviker ett känd problem där man blir utelåst ur appen.

Boka övernattningslägenhet

Övernattningslägenheten måste avbokas senast tre dagar innan bokad dag om man inte tänker använda den.

Du kommer att bli fakturerad 200 SEK per bokad natt oavsett om du har använt tjänsten eller ej. Dessa fakturor kommer i samband med dina årsavgifter och därmed tre månader efter utnyttjat tid.

När du har bokat lägenheten så ska du först kontrollera att allt är städat och att allt finns på plats. Om det inte är iordningställt så behöver du höra av dig till styrelsen så att vi kan se till att den som hyrde lägenheten innan får betala för städning. Om du inte du rapporterar det så kommer du kanske själv att behöva stå för städningen.

Bokningen är från klockan 12 till klockan 12. Du har bara tillgång under dessa tider om du har bokat lägenheten. Om ni råkar låsa er ute på något sätt så kan ni kontakta styrelsen som har en extra nyckel i kassaskåpet.

Boka tvättstugan
  • Tvättstugan är uppdelad i två timmars pass med början kl 0600 till kl 2400 Mån-Sön.
  • Du kan ha maximalt två pass bokat samtidigt.
  • Du har bara tillgång till tvättstugan under bokat tid, några minuter innan och 60 minuter efter. Under dessa extra 60 minuter så kan du eventuellt torka dina tvättade kläder.

Passen som finns i bokningssystemet är de som är giltiga. Om du låser ut dig själv så kan vi i styrelsen släppa in dig igen.

Boka pergola

Pergolan bokar man som de andra utrymmena men där finns det inga lås såklart. Då gäller sunt förnuft. Bokningen är bara till Pergolan och inte till grillutrustning, men såklart har de som bokat Pergolan prioritet gällande grillarna.

Se till att grillen används ansvarsfullt och att du lämnar det rent och snyggt för nästa användare.