Tjänster

Bredband:

Fastigheten är anslutet till ett fiberoptiknät genom Ownit Bredband, där det också går att ansluta telefon och kabel-TV. Bredbandskostnaden ingår i avgiften till föreningen. Du får fast internetuppkoppling, med överföringshastighet 500/1000 Mbps, 1 fast IP-nummer, 10 st e-postkonton á 100 MB med möjlighet till egen server, 100 MB utrymme för hemsida. Felanmälan och teknisk support alla veckans dagar.

Du ordnar enklast detta genom att koppla in datorn till nätverksuttaget, öppna din webbläsare och fylla i formuläret. Anslutningen kommer då att ta 10 till 15 minuter. Du kan även fylla i blanketten abonnemangsbeställning, men då kommer det att ta 4 till 5 arbetsdagar.

Hyresgäster som vill ansluta sig debiteras en månadskostnad.

El:

Ellevio ansvarar för föreningens elnät. Var uppmärksam på att föreningen endast har 1-fas i flertalet lägenheter. Tänk på detta om du till exempel ska köpa ny spis. Se vidare under punkten ombyggnation/renovering av lägenheterna.

TV:

Fastigheten är anslutet till ett fiberoptiknät genom Ownit Bredband, där det också går att ansluta telefon och kabel-TV (se ovan). Det går även att ansluta sig till vår tidigare operatör Comhem numer Tele 2 och deras basutbud. Vill man ha tillgång till deras större utbud får man själv kontakta Tele 2.